Добре дошли, Гост
Потребител Парола: Запомни ме
  • Страница:
  • 1

ТЕМА: Joomla! 2.5.1

Joomla! 2.5.1 03 Фев 2012 17:34 #4859

• Gentex
  • ( Админ )
  • ИЗКЛЮЧЕН
  • Администратор
Излезе Joomla! 2.5.1 !
Промените са:
- 2 фикса по сигурноста на системата
- 30 оправени бъга

Изтеглете Joomla! 2.5.1 :
Този прикачен файл е скрит за гостите, моля влезте в профила си или се регистрирайте за да я видите.

За всеки случай качвам и пача за ъпдейт от Joomla! 2.5.0 към Joomla! 2.5.1
Този прикачен файл е скрит за гостите, моля влезте в профила си или се регистрирайте за да я видите.

Превод:
Не може да не може!
Следните потребители изказаха благодарности: alexdady

Отг: Joomla! 2.5.1 05 Фев 2012 22:52 #4868

• kiril_yovev
  • ( Админ )
  • ИЗКЛЮЧЕН
  • Администратор
  • Съчки събирам :)
Още има дразнещи бъгове... Например при инсталация на шаблон ако същият шаблон бъде инсталиран втори път вместо да се презапише в базата данни се създава нова инстанция и фактически показва, че има два шаблона. Дано в 2.5.2 го оправят. Качвам и обновен превод на Joomla

Вземи намаление от цената при от суперхостинг като ползваш този код : SUPERPROMO . За по-голяма отстъпка - пиши ми лично съобщение!

Занимавам се професионално с изработка на сайтове, логота, банери, логота, сео оптимизации, корекция на изображения и всякакви подобни чудесии Извършвам курсове и консултации по програмиране и Химия.

Учебни материали, Филми, Личен сайт, Всичко за php, Уеб дизайн
Преди години живя един човек с име Кирил Йовев. Той беше мой дядо. Горд съм, че нося името му!
Следните потребители изказаха благодарности: alexdady, stan4o12
  • Страница:
  • 1
Време за създаване на страница: 0.92 секунди